Rasaduri naturale legume | Rasaduri rosii, rasaduri ardei sau gogosari, rasaduri vinete, - Flori la ghivece si plante decorative | BIOSOLARIS | Producator flori si rasaduri

Dute la continut

Meniu principal

Rasaduri naturale legume | Rasaduri rosii, rasaduri ardei sau gogosari, rasaduri vinete,

Rasaduri legume

Rasadurile de legume produse in ferma noastra provin din seminte nemodificate genetic si care nu au suferit tratamente chimice. Folosim soiuri de legume de inalta calitate provenite de la fermieri cu traditie in agricultura biologica, mare parte din ele fiind atestate si inregistrate inca de acum 200 de ani. Rasadurile le cultivam in tavi de cultura alveolare, in asa fel incat fiecare planta are spatiul necesar sa-si dezvolte un sistem radicular puternic si sanatos. Rasadurile de tomate ( rosii ), vinete, ardei gras, ardei capia se cultiva si se livreaza in tavi cu 42 de alveole.  Avem in portofoliu 180 de soiuri de legume si plante aromatice. Mai jos va prezentam cateva din aceste rasaduri naturale.

Rasaduri de rosii din soiul  "Sub Artic Plenty" , are crestere determinata, foarte precoce ( 50 - 55 zile de la plantare ) , fructul este rotund rosu, cu o greutate de aproximativ 115 gr., excelent pentru ciclul I de productie, se poate cultiva in camp sau spatiu protejat.

Rasaduri de rosii din soiul "Thessaloniki"  ,  soi ce provine de Grecia, are crestere nedeterminata ( 75 - 80 zile de la plantare ) , fructul este de un rosu aprins, aromat, relativ mare ( aproximativ 220 grame ). Un soi cu o productie abundenta care tolereaza caldura, rezistent la boli si infectii fungice, foarte bun pentru ciclul lung.

Rasaduri de ardei din soiul " NOCERA GIALLO"  , soi prolific Italian tip Blocky, din regiunea Nocera, fructul are culoarea galben stralucitor, in functie de tehnologia de crestere poate ajunge la greutatea de 400 - 500 grame. Excelent pentru consum in stare proaspata, copt, gatit, etc.

Rasaduri de ardei din soiul " Big Red"  , soi vechi de ardei tip Blocky, productiv si rezistent la boli, fructul este mare, cu pereti grosi, gust dulce parfumat, are 3 sau 4 lobi. Fructifica in 75 de zile de la plantare.

Rasaduri de vinete soiul " WHITE CASPER"  , soi atractiv cu fructe de un alb pur stralucitor, pulpa alba cremoasa, aromata si pielita foarte fina, deosebit de gustos. Soi productiv fructifica in 75 de zile de la plantare.

Rasaduri de vinete din soiul "Black Beauty"  , soi cunoscut si cultivat in intreaga lume pentru calitatile sale. Este un soi prolific care produce abundent si constant pe toata durata sezonului. Fructifica in 80 de zile de la plantare.

Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal