Legume Bio proaspete. Legume nemodificate genetic. Plante aromatice. Livrari legume. - Flori la ghivece si plante decorative | BIOSOLARIS | Producator flori si rasaduri

Dute la continut

Meniu principal

Legume Bio proaspete. Legume nemodificate genetic. Plante aromatice. Livrari legume.

Cosul de legume bio -  

Ferma noastra este certificata in productia de legume in agricultura ecologica si  producem o gama larga de legume si plante aromatice : ardei gras, ardei capia, ardei gogosar, ardei iute, castraveti, dovlecel, tomate, cartofi, vinete , salata, spanac, marar, patrunjel, leustean, busuioc, menta, cimbru etc.


Dorinta noastra este sa va oferim legume gustoase, crescute natural, netratate chimic, nemodificate genetic si cu o inalta valoare nutritionala. Semintele folosite de noi provin din soiuri de legume cu traditie, multe dintre ele vechi de sute de ani.


In acelasi timp, contactul nostru cu dumneavoastra  " consumatorul final "  se va face in mod direct, eliminandu- se intermediarii si cresterea artificiala a  preturilor legumelor.  Livrarea se va face saptamanal, pe baza de abonament,  comenzile se vor onora in saptamana imediat urmatoare. Valoarea minima a comenzii este de 30 ron.

Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal